Start NK 2CV Cross 2020

Zaterdag 7 maart is het NK 2CV Cross 2020 gestart op het duivelsberg circuit te Maasmechelen. Met 11 inschrijvingen echt een top start van het seizoen. Na eerst een 3tal training rondes te hebben gereden werd er al snel gestart met de eerste wedstrijd van de dag. Met een goed gevuld start veld gingen de lampen op groen en barste de eerste strijd los om de punten. Tijdens de volgende 3 wedstrijden van de dag, heeft Martein Risseeuw dubbele pech gehad met 2x lekke band en een kapotte ontsteking. Hierdoor eindige hij op de laatste plek. Anna de Vos is laatste manche niet aan de start verschenen met benzine toevoer probleem. Verder zijn er deze dag geen ernstige incidenten geweest en konden de rest van de rijders strijden om de podium plaatsen. Mooi om te zien dat nieuweling Wessel Klarenbeek vol enthousiasme deze dag heeft ervaren en dat er ook 2 teams terug van weggeweest mee doen dit jaar in het kampioenschap. Na een mooie strijd mocht José Theunisse met 86 punten de beker voor de derde prijs in ontvangst nemen. Gevolgd door Joep van Hulst met 91 punten die de beker voor de 2 plek kreeg. Hierna was het de beurt aan Mike Millenaar met 114 punten, om de beker in ontvangst te nemen voor de winst van de dag en leider in klassement.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *