2 wedstrijden te gaan in kampioenschap

Zaterdag 31 augustus waren we als Nederlandse 2CV Cross Vereniging te gast bij het evenement classis wings en wheels op de vliegbasis Gilze rijen. Hier hebben wij een demo verzorgt voor het in grote getale aanwezige publiek. De sfeer was Top en ook het weer werkte goed mee. Opa Piet Millenaar is met 3 rondes achterstand tot dag topper uitgeroepen en heeft een mooie beker in ontvangst mogen nemen.

Zaterdag 7 september rijden we de volgende wedstrijd op het Duivelsberg Circuit maasmechelen. Kijkend naar de punten zal hier worden gestreden om de plek 3 tot en met 6. Ook om plek 1 en 2 verwachten we een strijd op de baan. Zoals het er nu voor staat zal het team Kwinten/Theunisse de volgende 2wedstrijden alles moeten winnen om nog kans te maken op het kampioenschap. Mike Millenaar staat boven aan in het klassement met een mooie voorsprong.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *