5de NK, deelname aan classic wings en wheels

Afgelopen zondag de 5de NK verreden, dit op het zon overgoten euro circuit.  Dit keer met speciale gast rijder, oud kampioen Dirk Garvelink. Mede door deelname van Dirk stonden er 9 auto’s op de start grid. Helaas voor het Team van Richard en Mitchell heeft het vervangen van de motor na de 1ste manch niet geholpen. en stonden zij in manche 3 en 4 als toeschouwer langs de kant. Ook Anna is  2 manches door pech niet aan de finsch gekomen. Het leek er in 1ste manche op dat Johan Kwinten de overwinning op zijn naam kon schrijven, maar Mike stak hem net voor de laatste bocht voorbij en kwam als eerste over de streep. In de volgende 3 manches was Mike ook de snelste en pakte hij de volle 120 punten voor het kampioenschap.  Johan Kwinten eindigde als 2de en Martein Risseeuw als 3de. De volgorde in het kampioenschap blijft onveranderd met Mike Millenaar op Kop. Kijkend naar de sfeer en samenwerking denk ik dat we terug kunnen kijken op geslaagd gezellig race weekend. Tijdens deze wedstrijd hebben we ook bezoek gehad vanuit organisatie Classic Wings en Wheels. Dit evenement vindt plaats op 31 augustus op vliegbasis gilze rijen, we zijn uitgenodigd om hier aan deel te nemen. De bedoeling is dat wij onze auto’s showen in samenwerking met het Eenden museum Andijk en aantal race eenden die deelnemen aan de 24 uur races. Tijdens het evenement worden er verschillende demo’s gegeven, dit zijn vliegshows en ook demo’s van race auto’s en ook wij zullen een demo geven voor het publiek. De opbrengst van dit evenement gaat grotensdeels naar goede doelen en dat zijn in ieder geval het Princes Máxima fonds en het Slokdarm en maagkankerfonds Wij als vereniging willen ook graag een donatie doen voor het goede doel, voor uw gift voor de goede doelen kunt u contact opnemen met bestuur van de Nederlandse 2CV Cross Vereniging.
Met vriendelijke groet. Leo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *