Seizoen 2019 gestart op de Duivelsberg

Ook dit jaar is de strijd voor het NK 2CV Cross begonnen op het Duivelsberg Circuit in maasmechelen en wel op zaterdag 2 maart. Met 7 auto’s op de start grid zijn in de 4 manches de eerste punten verdeeld. Dit jaar heeft Martein Risseeuw als eerste het podium mogen betreden om zijn beker op te halen voor de 3de plek in het dag klassement. Mike Millenaar werd 2de en Johan Kwinten mocht op de hoogste trede plaats nemen en heeft de eerste wedstrijd op zijn naam geschreven. De volgende wedstrijd wordt verreden op het euro circuit, Valkenswaard en wel op zondag 14 april.


Groet namens de 2cv cross vereniging

Afbeelding kan het volgende bevatten: 3 mensen, lachende mensen, staande mensen en buiten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *