Welkom bij de Nederlandse 2CV Cross Vereniging

Seizoen 2019 gaat van start op zaterdag 2 maart duivelsberg circuit, Maasmechelen.

Start 2CV Cross kampioenschap 2019

Nog even en dan is het weet zover, de eerste 2CV Cross wedstrijd van het jaar staat dan op het programma. Ook dit jaar wordt de eerste wedstrijd voor het kampioenschap verreden op het Duivelsberg Circuit te Maasmechelen. dus zet de datum van 2 maart in je agenda en kom het zelf ervaren op de Duivelsberg.

Dit jaar hebben er 10 rijders / team zich ingeschreven voor het kampioenschap en tijdens de eerste wedstrijd zullen er 8 auto’s aan de start verschijnen. Deze zullen gaan strijden voor de eerste punten van het jaar en natuurlijk om de podium plekken tijdens de prijs uitreiking.

Na deze wedstrijd staan er nog 10 wedstrijden op de agenda, je kunt de kalender bovenaan op deze site vinden, wij zouden het leuk vinden u tijdens 1 of meerdere van deze wedstrijden te ontmoeten op het circuit.

Eén antwoord op “Welkom bij de Nederlandse 2CV Cross Vereniging”

  1. Heb in de 70ger jaren 5 verschillende 2CV’s & 2 AK400 gehad & ging regelmatig naar een 2cv cross in Valkenswaard. Ik ontdekte per toeval dat de cross nog steeds bestaat, fantastisch!
    Graag kom ik samen met mijn zoon zondag 15/9 naar het Eurocircuit. Hoe laat is de start?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *